Aktiviteter

Vi tilbyder aktiviteter

Vi har faste aktiviteter, de unge i huset kan deltage i. Det kan fx være vandsport, mountainbike, kano/kajak og fiskeri. Vi laver praktiske opgaver med de unge, der fx kan være en del af projekter som at bage småkager, bygge ting i træ eller ordne haven, som de ønsker den. Det er vigtigt for os, at de unge får ejerskab i deres hjem, og deres ideer er velkomne.

Vi har egne værksteder til rådighed. I selve Mou har vi værksted, hvor der kan laves scootere, biler og andet svejse- og smedearbejde. I vores hal i Egense er der lavet træværksted, hvor det er muligt at lave alt i træ og andre kreative aktiviteter.

På PKC har vi vildmarkskar og sauna. Det er en aktivitet, der skaber sammenhold, relationer og den unge oplever en ro i kroppen, når det kan være svært at mærke sig selv.

For at give alle oplevelser, de unge ikke umiddelbart tror er noget for dem, arrangerer vi fællesture i huset. For os er det vigtigt at komme ud blandt andre – i naturen, og lave aktiviteter, der kan give en fælles oplevelse.

Ud over fælles aktiviteter har de unge hver sine interesser. Vi anvender ungdomsklubben i Mou, træner i Mou træningscenter, og der er mulighed for at gå til håndbold, fodbold og badminton i Mou Hallen. Ud over dette, går nogle til sport i Aalborg, hvor der findes flere alternativer. Kan det fysiske, kun kan overkommes i mere skånsomt miljø, har vi vores eget motionscenter, hvor vi sammen kan træne.

Vi arrangerer aktiviteter i forhold til den individuelle behandling, dette kan fx være glaskunst, arbejde i træ, fotografering eller et helt andet fælles tredje. For os er det vigtigste, at vi tager udgangspunkt i de interesser, der allerede findes – og at vi sammen finder nye.

Hvert år tager vi en uge på skitur i Østrig. Vi bor i lejligheder, står på ski (har skilærer, hvis det er første gang), kælker, hygger med spil og varm kakao om aftenen og tager i vandland i området.
Hvert år i uge 28 og 29 tager vi på sommerferie i Italien. Vi bor på campingplads i campingvogn og telt – slapper af, nyder solen, oplever forskellige ting og leger i vandland mm.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag